English facebook facebook

Linija proizvoda za bojenje kose INOA

Još jedna novost iz L'Oreal Professionnel linije proizvoda za bojenje kose je i INOA (Innovation No Ammonia – Inovacija bez amonijaka). Riječ je o trajnoj boji za kosu koja, za razliku od klasičnih boja, ne samo da ne sadrži amonijak već i obnavlja strukturu vlasi te je vraća u ‘djevičansko’ razdoblje, ono prije prvog bojanja.

Proizvodi

Nakon dugog, napornog radnog dana sve za čim vaša kosa žudi je... njega! A njega, ali uz san, koji je neizbježan faktor dobrog izgleda, dobitna je kombinacija. Tako ćete u Alexandri pronaći isključivo najnovije proizvode i preparate za njegu kose, vrhunskih svjetskih brandova Kérastase i L'Oréal Professionnel, prilagođene svakom tipu kose te sezonskim i modnim trendovima.

Ako želite učiniti nešto više za svoju kosu, ne oklijevajte već krenite u Frizerski salon Alexandra koji ima rješenje za sve tipove kose.


L'Oréal Homme

L'Oréal Professionnel Homme predstavlja kolekciju proizvoda za njegu i styling kose, dizajniranih na način da zadovolje specifične potrebe muške kose. A tretmani kose za muškarce postali su dio svakodnevnice.
Proizvodi iz ove linije zadovoljavaju očekivanja muškaraca - djelotvoran rezultat, briga o vlasištu, prirodan izgled, osjećaj svježine te vitalnost kose.
Frizerski salon Alexandra - Medulićeva 4, Rijeka, tel. 051 317 367