English facebook facebook

salon salon
Jesen - Nikolina Nakon ljeta, sunca i morske soli, kosa traži posebnu njegu, intenzivne tretmane njege i pakunge, a i šišanje je preporučljivo. A upravo jesen sa sobom nosi svoj čarobni kist i prirodu boja u predivne tonove pa isto i vi možete učiniti i za svoju kosu.
salon salon
Zima - Iva Zima zna biti čarobna, ali klimatski kontrasti - topli, suhi zrak u zatvorenim prostorima i vanjska hladnoća i vjetar nalažu da svoju kosu posebno pazimo. Vrijeme je izlazaka, druženja i svečanosti, pa je pravi trenutak za posebne, svečane frizure.
salon salon
Proljeće - Elena Sve se budi, prve zrake proljetnog sunca donose novu energiju, pa tako i naša kosa traži novu svježinu. Pravo je vrijeme za dubinsko hranjenje i intenzivni tretman kose, neku novu frizuru, možda i boju, a proljeće je stvoreno i za praćenje novih trendova.
salon salon
Ljeto - Ivona Ljeti smo najviše vani, izloženi suncu i toplini, osjećamo potrebu za dodatnom slobodom i pokretom te često tražimo praktična, ljetna rješenje kako bi kosa bila lijepa, ali da ne oduzima previše našeg vremena. Šišanje i ljetni look, uz stalnu i pravilnu njegu, postaje novo zadovoljstvo.

Njega kose

Kosu treba pravilno njegovati tijekom cijele godine. Svako godišnje doba donosi nešto svoje, specifično i to se odražava i na našoj kosi. Stoga kosu trebamo tretirati u skladu s prirodom i sezonama, klimom i uvjetima života u tom periodu. Tek tada će, cijele godine, sva 4 godišnja doba, ona biti lijepa, zdrava, sjajna i podatna za frizuru koju u tom trenutku želimo.

Kod suhe kose intenzivni tretmani i dubinsko hranjenje neophodni su nakon svakog pranja, a kod normalne kose nakon bojanja i korištenja kemijskih preparata.

salon

 
Frizerski salon Alexandra - Medulićeva 4, Rijeka, tel. 051 317 367